joi, martie 28, 2024
AcasăsusMircea Govor: "Am ajuns aici fără să mă prostituez. „La Mircea” a...

Mircea Govor: „Am ajuns aici fără să mă prostituez. „La Mircea” a fost un brand la acea vreme pentru sătmăreni”

Marți, 19 august, în cadrul unei conferințe de presă, susținute de președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare acesta o întreabă pe deputata Andreea Paul, de ce declară că nu-i din Bobota? Atunci ce caută acolo?, Acesta ținând în mână două fotografii cu deputatul PDL Andreea Paul stând sub indicatorul de la marginea localității Bobota (Sălaj).

„Andreea Paul spune că eu mint când afirm anumite lucruri. Bătea apropo la localul meu, „La Mircea”. Vreau să vă spun că „La Mircea” a fost un brand la acea vreme pentru sătmăreni. Eu zic că e tot mai bine „La Mircea” decât „La Stolojan” sau „Dragă Stolo”. Sunt mândru de tot ce am făcut în viață și nu mi-e rușine de nimic. Am ajuns aici în politică, aici unde sunt acum, prin puterile mele, fără să mă prostituez”, a declarat Govor în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 19 august.
Făcând referire la activitatea deputatei PDL de Satu Mare, liderul social-democrat a subliniat faptul că „atunci când îți faci un titlu de glorie că dai bani la biserici e o rușine, după părerea mea. Nu-i frumos”.
Govor s-a arătat nemulțumit și de declarațiile președintelui TDL Satu Mare, Adrian Cozma care, în cadrul conferinței de presă de luni, 18 august l-a atacat pe liderul PSD. „Cozma susține că mint legat de drumul din zona Codrului. Dar în cadrul Consiliului Județean a ridicat și el mânuța pentru drumul de la Homoroade. Îi spun să nu mai fie obraznic, că dacă va fi obraznic, nu va ajunge departe în politică”, spune Govor

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente