Coș cu VIPere – Jale, băi primare !

Publicat la data de7 ianuarie 2018 » 152 Views» De- JurnalulSM » Cosul cu vipere
 0 stars
Înregistrare to vote!

La noi la Satu Mare, autoritățile în loc să dea mâna și să facă ceva constructiv, se mușcă unul pe celălalt din orgolii sau din pură prostie.
În primăruțul nostru drag și verde s-a cam umflat orezul de la caltaboșul din seara de „Koracioni” și ațâță cetățenii nici nu ști din ce motive și împotriva cui.
Ei, n-ai ce face ăsta e stilul lui, de când e la butoanele municipiului se pare că a făcut mai mult scandal decât toți politicienii sătmăreni la un loc și nu e la prima ispravă de acest gen.
În finele anului trecut s-a mai ciondănit cu prefectul pe tema mutării unor servicii în actualul magazin „Someșul” mai exact, Pașapoartele”, ”Înmatriculările” și ”Permisele”, subordonate Prefecturii și nu Primăriei, acuzându-l pe prefect că ar avea ceva afaceri cu firmele de intermediere, care și-au luat spații în apropierea noului sediu a Prefecturii de lângă IPJ.
„Kicsi primar” nu numai că se pune rău cu toate instituțiile, dar își bate joc și de cetățenii municipiului, dublând taxele de parcare, majorând impozitele și multe altele. Cetățenii nu vor ierta asta și nici nu vor uita.
Ne mirăm cum de au uitat de incidentul în care, cam amețit de aburii alcoolului a lovit câteva mașini parcate, fără ca Poliția să-i facă absolut nimic. Asta e altă poveste și o vom prezenta într-un alt „episod”.
Eu, ca votant al actualului primar îmi pare rău că nu mi-am dat peste mână cu ciocanul înainte de a merge să pun ștampila, poate mă gândeam de două ori.
Blestemul cam dăinuie peste Sătmar, dar să sperăm că cetățenii vor fi mult mai atenți, data viitoare ce vor alege. E păcat, că în loc să construim ceva mai bine facem zâzanie între instituții.
„Unde nu-i cap, vai de picioare”.
Va urma…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *