REȚETĂ DROB DE MIEL. Așa se face cel mai gustos drob de Paște

Publicat la data de14 aprilie 2017 » 641 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

drob_de_miel___reteta_80688600

REȚETĂ DROB DE MIEL. Ingrediente
1 kg măruntaie de miel – ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină
150 g unt sărat
2 cepe mari
6 ouă mari
3 legături de ceapă verde, tocate mărunțel
3 legături usturoi verde, mărunțit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunțit
2 legături mărar, mărunțit
sare și piper după gust

REȚETĂ DROB DE MIEL. Se spală organele și se pun la fiert, după ce sunt gata le dăm prin mașină de tocat înpreună cu carne de porc.

Ceapă, usturoiul și pătrunjelul se va tocă mărunt după ce au fost bine spălate și se vor amestecă cu compoziția de carne și măruntaie se adaugă cele patru ou crude se condimneteaza după plac și se omogenizează bine toată compoziția, după aceea se unge o tavă cu ulei și se așează un strat de compoziție și se ornează cu ouă fierte tăiate rondele, iar se adaugă un strat de carne iar la sfârșit ouă.

 

Share

One Response to REȚETĂ DROB DE MIEL. Așa se face cel mai gustos drob de Paște

  1. gyuri says:

    Si cu 1 prapur de miel ce faci?,ai uitat sa-l folosesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *