vineri, martie 29, 2024
AcasăSportLocalA început noul sezon al Ligii a II-a

A început noul sezon al Ligii a II-a

În acest weekend s-a dat startul noului sezon al Ligii secunde, iar înca din prima etapa am avut un scor impresionant, Ripensia Timișoara a câștigat cu scorulde 16-0 meciul disputant împotriva celor de la Foresta Suceava. Foresta care are grave probleme financiare, iar în meciul de la Timișoara a jucat cu juniori.

În aceasta etapa și-a făcut debutul oficial și noul antrenor la Olimpiei, Tibi Selymes, în partida disputată în deplasare la METALOGLOBUS BUCUREȘTI și câștigată de sătmăreni cu scorul de 1 la 0.

 

Olimpia a reușit să înscrie chiar la prima fază de poartă de care a avut-o până în acest moment. După un contraatac și o pătrundere pe stânga, Oliver Lusamba a fost găsit în careu cu o centrare pe jos și a trimis tot pe jos, în dreapta portarului, la colțul scurt.

 

Metaloglobus domină autoritar jocul și și-a creat multe situații de a marca, însă nu a fost precisă în fața porții. Ștefan Niculae e cel mai activ jucător al bucureștenilor, acesta aflându-se la finalul majorității fazelor de atac

 

Cu toate ca a dominat , gazdele nu au reușit să egaleze, iar rezultatul la pauză a fost favorabil Olimpiei.

 

În repriza secundă, tot Metaloglobus a dominat autoritar meciul, Andrei Roman centrează spectaculos din dreapta careului, din foarfecă, mingea ajunge la 2 metri, acolo de unde Bilciurescu trimite, incredibil, peste poartă .

 

 

Apoi Ghenovici bate foarte bine o lovitură liberă de la 18 metri, însă Muntean scoate cu un reflex salvator de sub transversală și salvează Olimpia de la primirea golului egalizator.

 

Schimbările din acest meci nu vi le putem relata, deoarece gazdele nu au avut tabelă prin care să indice cine iese și cine intră. Înlocuirile s-au desfășurat prin strigarea jucătorului de pe teren, să iasă afară. Reamintim, meciul s-a jucat în Capitala țării, în București, în anul 2017, în Liga 2.

 

 

►Metaloglobus: R. Geantă – Andr. Roman, Fl. Iordache, Caramalău, Andr. Sava, Ant. Popa, Ghenovici, Șt. Stîngă (cpt.), Șt. Niculae, A. Robu, Bilciurescu
Rezerve: M. Nedelcu – R. Gherghe, R. Negotei, Răileanu, Gafavu, I. Marian, Potecea
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

 

►Olimpia: Fl. Muntean – Duruș, Fl. Mureșan, Cr. Munteanu (cpt.), Cubaș, Fl. Achim, Miholca, Brata, R. Rus, V. Pop, Lusamba
Rezerve: Dascălu – D. Lukacs, Villand, Ben Khalifa, Hlinca, Nemeș, Copaci
Antrenor: Tibor Selymes

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente