marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportLocalA venit și prima înfrângere pentru Olimpia

A venit și prima înfrângere pentru Olimpia

Olimpia Satu Mare a jucat vineri seara, în deplasare, împotriva formației CS Mioveni în etapa a 3 a Ligii a II-a. Olimpia s-a arătat neputincioasă în fața echipei antrenate de Florin Marin, formație care este mult peste nivelul echipei sătmărene, dovadă fiind și înfrângerea cu 3 la 0 suferită de galben-albaștrii.

 

 

Nu au fost nevoie de mai mult de trei minute pentru a avea și primul gol al meciului, Florescu este faultat în careu de debutantul Ayoub, iar centralul acordă lovitură de la 11 metri. CS Mioveni reușește prematur să modifice scorul de pe tabelă, prin reușita lui Năstăsie (min. 4).

 

 

Olimpia a încercat apoi să își creeze ocazii de gol, având posesia, însă în afară de contraatacul din minutul 41 când Lusamba trimite o minge peste apărare, pe partea dreaptă, Miholca preia în careu, șutează cu dreptul, cu exteriorul, iar mingea trece puțin peste vinclu, nu tare a amenințat poarta adversă.

 

Repriza secundă începe la fel ca și prima, gazdele au reușit destul de repede să înscrie, în urma unui contraatac care-l are în prim-plan pe Rădescu, acesta pasează pe dreapta de unde același Năstăsie a trimis în puternic în poartă, pe lângă F. Muntean.

 

Până la sfărșitul jocului Olimpia nu și-a mai creat vreo ocazie, a arătat neputincioasă, iar acest lucru a fost pedepsit, în minutuș 84 sosind și cel de-al treilea gol al meciului. Năstăsie înscrie după ce scapă singur cu portarul, fiind lansat 1 vs. 1 de Andrei Neagoe.

 

►CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, Ichim, Edi Stoica – Mîrzeanu, Rares Lazăr- Rădescu (Iamandi 87′), Florescu (Pirtea 68′), Andor (Neagoe 80′) – Nastasie
Rezerve neutilizate: Sima – Trașcu, Burnea, Ene
Antrenor: Florin Marin

 

►Olimpia: Fl. Muntean –  Duruș, Mureșan, Cr. Munteanu, Brata – Achim (Lukacs 46′), Cubaș, Ayoub (Rus 60′), Miholca, Ben Khalifa (Jurj 80′) – Lusamba.
Rezerve neutilizate: Șuta – Cocian, Copaci, Hlinca
Antrenor: Tibor Selymes

 

În etapa următoarea (etapa a 4-a) Olimpia primește vizita celor de la Hermannstadt, meciul va începe de la ora 18 și se va disputa pe stadionul “Daniel Prodan “.

 

 

După această înfrângere apar niște semne de întrebare în privința noului lot al Olimpiei și chiar a noului antrenor, Tibor Selymes, poate e prea devreme pentru așa ceva, dar umblă zvonuri prin oraș că acest Selymes nu ar fi chiar așa bun antrenor pe cum se pretinde, vorbesc chiar jucătorii între ei.

Pe lângă problema cu antrenorul, mai este și problema cu campania de achiziții, care a fost una dezastruoasă și suntem curioși daca președintele Attila Karda sau Tibor Selymes a stat în spatele ei.

 

Au fost aduși jucători străini, pe salarii mari, care nu dau randament, în vreme ce jucătorii locali sau cei care au dus greul sezonul trecut nu sunt băgați în seamă. De ce nu s-au căutat soluții pentru a-l păstra pe Silviu Pană, cel care a dus greul sezonul trecut. Sau Vasile Pop, golgheterul Olimpiei din ediția precedentă nu prinde nici măcar banca de reserve.

 

 

 

Din așa zisa “echipa sătmărenilor“ cu mai multe de jumătate echipa plină de sătmăreni, în etapa trecută au fost doar 2 jucători.

 

 

Așteptăm să vedem ce se va întâmpla pe viitor, dar în orice caz, actuală echipă a Olimpiei nu se poate bate sub nicio formă la play-off.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente