marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportInternationalAutocarul echipei Fenerbahce atacat cu focuri de armă, șoferul vehiculului a fost...

Autocarul echipei Fenerbahce atacat cu focuri de armă, șoferul vehiculului a fost rănit

fenerbacheAutocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formației turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, șoferul vehiculului fiind rănit. Secretarul general al clubului Fenerbahce, Mahmut Uslu, a declarat, sâmbătă, după atacul cu armă ce a vizat autocarul echipei din Istanbul, că autorii atacului au vrut ca vehiculul să se răstoarne și ca fotbaliștii să moară, el subliniind că incidentul a avut loc în timpul deplasării pe un viaduct.

„Noi plecăm acasă. Ce răzbunare este asta? Ar trebui ca tuturor să le vină mintea la cap. Să se renunțe la astfel de manifestări extreme. Trecem pe viaduct… Autocarul este atacat… Șoferul este rănit. Scopul celor care au atacat este clar: să se răstoarne autocarul, să moară fotbaliștii. Există altă explicație? Pentru că aici este viaduct”, a spus Uslu, potrivit presei din Turcia.
Mahmut Uslu a precizat că șoferul autocarului, rănit la față, a pierdut mult sânge în urma atacului. „Mai întâi i-a acordat îngrijiri medicul echipei. A pierdut mult sânge, nu puteau să oprească sângerarea”, a afirmat Uslu.
Potrivit site-ului oficial al clubului Fenerbahce, șoferul autocarului a fost transportat de urgență la spital. Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă orașele Rize și Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente