joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportNationalBecali decis să renunțe la Alibec

Becali decis să renunțe la Alibec

Denis Alibec (26 de ani) a fost adus la FCSB acum un an de zile, ca un mare star și contra unei sume foarte mari pentru fotbalul românesc, două milioane de euro, dar prestațiile atacantului au fost departe de așteptările celor din staff-ul roș-albaștrilor.

Dincolo de faptul că nu a marcat niciun gol în actualul sezon al Ligii 1, gestul căpitanului roș-albaștrilor de la Voluntari l-a scos din sărite pe finanțator, care nu mai este dispus să-i accepte ifosele. În consecință, Becali le-a transmis apropiaților, imediat după meciul de aseară, că-i va da drumul lui Alibec în perioada de mercato din iarnă, lucru confirmat indirect și de Helmuth Duckadam. Mai mult de atât, finanțatorul roș-albaștrilor este atât de dezamăgit încât este dispus să-i dea drumul lui Alibec pentru o sumă mult mai mică de 10 milioane de euro, cea care era vehiculată la un moment dat.

„Aici e o problemă, nici eu nu înțeleg ce face Alibec pe teren. Noi dezvoltăm jocul pe margine, dar nu avem cui să centrăm. Pentru că Denis nu înțelege că el e număr 9.

 

El pentru asta a fost adus la Steaua, să dea goluri. Își irosește energia și talentul și probabil patronul va dori să îi dea drumul în iarnă. Probabil va renunța la bani ca să îl vândă, va cere mai puțin”, a explicat  Duckadam, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

 

Becali n-a mai suportat și după meciul de la Voluntari l-a criticat pe cel pentru care acum un an de zile deschidea șampania.

 

”Am jucat și în 10 oameni, nu am avut om în atac. Mă refer la Alibec, care o să facă banca de acum. Toți trebuie să îl înțelegem și să îl ajutăm. O să vedeți că de acum înainte nu o să mai fie ajutat.

 

Toate mingile care au ajuns la Alibec….de toate și-a bătut joc. Vai de capul lui! O să vedeți că nu o să mai fie așa. O să vorbesc și cu Dică, să vedem ce facem cu el. Eu așa ceva nu permit! Să facă așa ceva la el acasă și la echipa lui”, a spus Becali, la finalul meciului.

 

În urmă cu 12 luni, Becali era extaziat de transfer și credea că a dat ”lovitura secolului”.

 

„Am reușit să-l iau pe Alibec. Atât de mult l-am dorit pe băiatul ăsta că până la urmă Dumnezeu mi-a făcut pofta. N-a mai existat un asemenea jucător de pe vremea lui Cămătaru! Nu mă interesează dacă va juca împotriva noastră. Niciodată nu mi-am dorit un jucător atât de mult cum a fost cu Alibec.

Era bucuros și el și m-a întrebat când va trebui să vină la Steaua. Sunt foarte bucuros și eu. Soția mea m-a întrebat ce am. Cu el vom fi sigur în Liga Campionilor. Îmi va băga 30 de milioane de euro și-l voi vinde cu alte 15 milioane.

 

Am chemat doctorii aseară la ora 12 noaptea. A făcut RMN-ul aseară. Am stat cu emoții până mi-a spus doctorul. Când a citit RMN-ul mi-a zis că e supersănătos și că e foarte, foarte bine. Pe la 1 noaptea am făcut plata și când mi-a zis Vali Argăseală că s-a încheiat am fost foarte fericit”, a spus atunci latifundiarul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente