joi, martie 28, 2024
AcasăSportNationalBurleanu a fost „amenințat„ de un contracandidat la șefia FRF

Burleanu a fost „amenințat„ de un contracandidat la șefia FRF

Victoraș Iacob e sigur că poate câștiga bătălia cu Răzvan Burleanu la alegerile FRF și spune că actualul președinte l-a bănuit că vrea să îi ia locul, în perioada în care au colaborat.

„Am sesizat că Burleanu are o frică față de mine, dar n-am înțeles de ce! Eu așa am simțit, iar din semnalele pe care le-am primit ar fi fost vorba de temerea că aș putea să-i iau locul de președinte”, a spus Iacob, pentru Gazetă.

„Adevărul e că, într-o finală la alegeri, l-aș bate lejer la voturi”, e convins fostul atacant al Stelei.

Iacob ezită să vorbească prea mult de programul său, de teama ca ideile sale să nu fie preluate și de Burleanu.

„Nu vreau să intru acum în detalii, fiindcă există riscul ca proiectele mele să fie preluate din mers de actuala administrație și să și le însușească în favoarea ei.

Pot spune doar că am discutat cu foarte mulți membri afiliați, iar oamenii sunt încrezători vizavi de candidatura mea. Am evitat să intru însă deocamdată în multe amănunte, tocmai din același motiv: lucrurile pot ajunge din gură-n gură la oamenii din FRF și să spună apoi că planul X sau Y le aparține”.

Victoraș Iacob e convins că va fi susținut de colegii cu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, în 2006, dar spune că e gata să discute și cu membrii „Generației de Aur”.

„Sunt convins că voi avea o susținere foarte mare din partea UEFAntasticilor! Nu ascund că-mi doresc să port o discuție și cu cei din Generația de Aur”, e planul lui Iacob.

 

sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente