joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportInternationalChelsea s-a mișcat pe piața transferurilor și l-a transferat pe Ross Barkley

Chelsea s-a mișcat pe piața transferurilor și l-a transferat pe Ross Barkley

Chelsea Londra a anunțat, vineri seară, pe site-ul oficial, că l-a transferat pe mijlocașul Ross Barkley de la Everton, care a semnat un contract valabil pe cinci ani și jumătate și va purta tricoul cu numărul opt.

„Sunt copleșit! Aștept cu nerăbdare să mă apuc de treabă! Mi se pare fantastic că voi avea oportunitatea de a juca pentru Chelsea”, a declarat Barkley, care nu a jucat niciun meci în acest sezon, din cauza unei accidentări.

Chelsea Londra a ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Ross Barkley de la Everton, pentru 17 milioane de euro, informează BBC.

Barkley a refuzat o ofertă de la Chelsea în ultima zi a perioadei de transferuri din vară, dar negocierile dintre cele două cluburi britanice s-au reluat la începutul acestui an și s-au finalizat rapid, din moment ce jucătorul ar putea rămâne liber de contract la finalul sezonului.

Barkley a ajuns la Everton în 2005, la vârsta de 11 ani. El și-a făcut debutul în 2011, iar de atunci a jucat în 179 de meciuri și a dat 27 de goluri și 28 de pase decisive.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de, Ross Barkley are 22 de selecții și două goluri marcate la prima reprezentativă a Angliei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente