sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportLocalCornel Ene a semnat cu Pandurii Tg. Jiu și îl va avea...

Cornel Ene a semnat cu Pandurii Tg. Jiu și îl va avea ca antrenor pe Flavius Stoican

 

Cornel Ene, un tânăr promițător al fotbalului sătmărean, a semnat cu echipa Pandurii Tg. Jiu un contract valabil până la finalul acestui sezon. El este fundaș central la bază, dar poate juca și pe postul de mijlocas la închidere. A făcut parte și din lotul de tineret al naționalei României.

 

Născut pe 21 iulie 1993, Ene a fost transferat în 2011 de CFR ca un tânăr jucător promițător, în primul an a prins meciuri pentru echipa a doua a clujenilor, dar și pentru prima.

 

În sezonul 2012-2013 acesta a fost împrumutat la UTA Arad, unde a strâns 18 meciuri și a reușit să marcheze de două ori. Mai apoi, în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Olimpia, unde a jucat 28 de meciuri și a marcat un gol.

 

Din 2014, de când s-a întors la CFR, acesta a prins puține meciuri și datorită politicii clubului de opta mai mult pe jucători străini, trecuți de tinerețe și scumpi, în detrimentul tinerilor noștrii.

 

Dezamăgit de faptul că i s-au oferit puține oportunități să joace, și contrar faptului că atunci când avea ocazia să joace, o făcea bine, conducerea clubului nu avea de gând să îl lase să joace mai mult, acesta a decis să REZILIEZE contracul cu CFR și să semneze un contract până în vară cu gorjenii, în speranța că aici va primi mai multă încredere și își va recăpăta plăcerea de a juca pe care a pierdut-o în perioadă petrecută la CFR când nu juca.

 

Că Petre Grigoraș nu mai este antrenorul echipei deja se știa, însă cine este înlocuitorul nu. Noi însă am aflat, Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu.

 

“Să știi că oamenii de aici sunt alături de noi, au fost din primul minut. Sunt foarte corecți, daca ți-au promis un lucru, ei îți oferă acel lucru în secunda doi. Spre deseobire de alte părți unde îți promit, dar nu se țin de cuvânt. Acum se vedem ce se întâmplă mai departe.“ a fost declarația jucătorului când a fost întrebat despre atmosfera cu care a fost întâmpinat.

 

 

A mai completat cu câteva cuvinte și despre noul antrenor:“Flavius vorbeste cu fiecare, vrea să ne cunoască, să știe cum suntem. E profesionist. Acum să vedem ce relație o sa avem, eu sper sa fie una bună și să avem rezultate bune. Pentru mine e foarte important să joc, să acumulez meciuri, experiență, să îmi recapăt plăcerea de a juca“ .

 

Contrar tuturor zvonurilor despre Pandurii și intrarea în faliment, echipa a plecat duminică spre București, iar de acolo aceștia vor pleca în Antalya într-un cantonament de 14 zile.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente