joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportInternationalCristiano Ronaldo a fost prezent la dezvelirea statui sale

Cristiano Ronaldo a fost prezent la dezvelirea statui sale

La doar o oră de la fluierul final al Campionatului Mondial al Cluburilor, Cristiano Ronaldo a decolat din Maroc spre orașul său natal, cu un avion privat, pentru a fi prezent la festivitatea programată în Funchal, duminică la prânz.

El a ajuns în Portugalia puțin după miezul nopții și a semnat o mulțime de autografe după aterizare, fiind așteptat la aeroport de fanii lusitani. Acompaniat de impresarul Jorge Mendes, Ronaldo s-a prezentat în Funchal pentru a primi o medalie de merit din partea autorităților locale, dar și pentru a participa la dezvelirea statuii sale.

Opera de artă semnată de Ricardo Velos a fost dezvăluită publicului la ora prânzului, iar Ronaldo și-a exprimat emoția simțită în acel moment:

„Aici a început totul, în Funchal am pus bazele vieții mele. Vreau să mulțumesc familiei mele pentru ceea ce am devenit și vreau ca ei să știe că nu am uitat de unde am plecat. Nu mă așteptam să am o statuie, sincer. Este mai frumoasă decât mine! Este foarte bine realizată, îmi place mult”, a spus CR7, conform A Bola.Cristiano Ronaldo Statue

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente