sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportLocalDezastru pentru Olimpia în deplasarea de la Timișoara

Dezastru pentru Olimpia în deplasarea de la Timișoara

În prima etapă olimpia2din play-off Olimpia a făcut deplasarea la Timișoara pentru a juca împotriva liderului din Seria a II-a. Olimpia a tratat jocul cu lejeritate, ea îndeplinindu-și scopul, acela de a se clasa în primele șase echipe și de a intra în play-off. Lejeritatea cu care Olimpia a trat meciul s-a văzut și pe tabelă, galben-albaștrii pierzând meciul la scor de neprezentare, 3 la 0.

Timișoara a dominat partida cap coadă, ca o adevărată pretendentă la promovarea în Liga I, dovadă fiind faptul ca început meciul tare, iar prima ocazie de poartă au avut-o în minutul 2. În minutul 7 Bărbuț așează balonul în careu pentru Boldea, dar mijlocașul timișorean a reluat prea slab cu latul din voleu și pe direcția lui Șuta. Printre singurele ocazii ale Olimpia a fost în minutul 10, când Sălăgeanu centrează în careu din lovitură liberă, dar un coechipier mai mult îndepărtează pericolul în încercarea de a devia. Două minute mai târziu Șuta îl faultează în careu pe Belu și se acordă lovitură de la 11 metri. Pedro Henrique marchează din 11 metri cu siguranță în dreapta lui Șuta. A urmat apoi o dominație clară a timișoreniilor, Olimpia reușind să fie periculoaă doar prin Sălăgeanu, care a primit o pasă de la Bujor. Mingea șutată de sătmărean a trecut puțin pe lângă bară.


Repriza a doua a fost începută în forță de timișoreni, aceștia și-au creat numeroase ocazii de poartă. Olimpia a fost periculoasă prin acelaș Sălăgeanu, care a fost cel mai bun om al galben-albaștriilor. În minutul 53 acesta
trimite periculos de la distanță din lovitură liberă, mingea trece puțin peste poartă. După aproximativ o oră de joc Heil vede ”galben” pentru fault la Bărbuț. Doman execută ”libera” rezultată, mingea e respinsă până la Elek, care șutează puternic din afara careului și înscrie pentru 2-0. Cu 10 minute înainte de finalul timpului regulamentar, jucătorii timișoreni scapă singuri, Doman îl deschide pe Elek, acesta pasează în centru, de unde același Doman deviază elegant la Bărbuț, acesta înscrie cu un șut din apropierea careului mic. Scor final 3 la 0 pentru ACS Poli Timișoara.

ACS Poli: Pap – Belu, Melinte, Cânu, Neagu – Ov. Petre (cpt.) – Bărbuț, Keita, Boldea – Pedro Henrique, Elek

Rezerve: Haidău – Bocșan, Trandu, Nanu, Lazăr, Poparadu, Doman

Antrenor: Dan Alexa

Olimpia: Șuta – Muntean, Micaș, Heil, Iuhas (cpt.) – Villand, Onicaș – R. Rus (min. 71 Donca), B. Faur (min. 59 Feier), Sălăgeanu – Bujor (min. 45 Lukacs)

Rezerve: Anca-Trip – Feier, Svarczkopf, D. Lukacs, Donca, Mărkuș, Selagea

Antrenor: Tiberiu Csik

3-0 fără drept de apel. Încerc acum la fiecare meci să-I motivez pe băieți. Obiectivul e îndeplinit, am intrat în primele șase, mai trebuie să demonstreze că sunt fotbaliști. Să aibă replici. Eu zic că e rușinos, am mai avut meciuri cu locul 1. Cam asta e diferența, ăsta e adevărul. Au cel mai bun lot. Timișoara merită să aibă echipă în LigaI.Păcat că nu au avut continuitate” a spus Tiberiu Csik

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente