vineri, martie 29, 2024
AcasăSportLocalEtapa și eșecul la Olimpia

Etapa și eșecul la Olimpia

Olimpia a jucat sâmbătă în deplasare la Dunărea Călărași în etapa cu numărul 7 din acest sezon de Liga a II-a. După cum ne-am obișnuit deja în ultimele meciuri cu rezultatele negative obținute de galben-albaștri, aceștia s-au întors de la Călărași învinși din nou.

 

 

Olimpia a făcut o partidă foarte slabă, gazdele dominând meciul și reușind să își creeze ocazii încă din primele minute, din centrarea lui Kanda în fața porții, dar Kouakou nu poate împinge balonul în poartă.

 

Lusamba are o ocazie pentru Olimpia, dar acesta șutează slab și mingea este reținută de Cezar Lungu.

 

 

Meciul a fost apoi fragmentat de două ori din pricina a două accidentări, prima la Olimpia, Bura, este înlocuit de Romario Rus. Apoi peste doar trei minute la gazde, când Tomozei a fost schimbat cu Silviu Matei.

 

Fostul golgheter din sezonul trecut al Olimpiei a dat primul gol al meciului. Silviu Pană șutează plasat, de la marginea careului, în partea stângă a portarului Muntean și deschide scorul.

 

 

Gaetan Missi Mezu scapă singur cu portarul, după o greșeală a fundașilor Olimpiei, și marchează la primul joc în tricoul Dunării.

 

Olimpia a redus din diferență chiar înainte de pauză (min. 44) prin atacantul Lusamba, la o ezitare a fundașilor Dunării. vârful Olimpiei a rămas singur cu Cezar Lungu și l-a învins pe acesta.

 

 

Așadar la pauză scorul avea să fie de 2 la 1 pentru gazde.

 

 

Cei de la Dunărea Călărași au ieșit mai proaspeți de la cabine, iar în minute 53 Marian Drăghiceanu șutează pasat în colțul din dreapta lui Muntean și mărește din nou avantajul gazdelor la două goluri.

 

În minutul 65 s-a făcut 4-1 Valentin Munteanu driblează portarul și marchează în poarta goală. Gol și pentru el la debut

 

 

În minutul 69  Valentin Alexandru marchează cu capul, din colțul careului mic și închide tabela la scorul de 5 la 1.

 

Olimpia se întoarce de la Călărași zdrobită și este tot mai clar ceea ce am scris în urmă cu câteva săptămâni că la echipă e nevoie de un șoc, de o schimbare, cel mai probabil o schimbare de antrenor și președinte pentru moment și apoi în iarnă schimbări la lot. Deoarece în această vară s-au făcut multe transferuri, dar proaste, toate fiind făcut pe pile și relații și doar ca unii membrii ai staff-ului Olimpiei să aibă de câștigat, credem noi.

 

 

Mai nou umblă vorba prin Sătmar că defapt contul echipei ar fi și contul personal al conducerii și că s-ar folosi banii echipei în scopuri personale, dar mă rog astea sunt niște chichițe auzite pe ici pe colo, așteptăm să vedem dacă se și confirmă.

 

►Dunărea: C. Lungu (cpt.) – Țenea, Mardare, Bg. Șandru, Tomozei – V. Munteanu, Preoteasa, Sil. Pană, Kanda, Drăghiceanu – Missi Mezu
Rezerve: Gab. Popa – Val. Alexandru, Danciu, Cr. Pușcaș, C. Cristea, Dincă, Sil. Matei
Antrenor: Dan Alexa

 

►Olimpia: Fl. Muntean – Duruș, Fl. Mureșan (cpt), Copaci, Bura(min. 23 Rus), Villand, Cubaș, Vas. Pop, D. Lukacs, Brata (min. 71 Szasz), Lusamba
Rezerve: Șuta – Szasz, R. Rus, Cocian, Nemeș, Ayoub, Jurj
Antrenor secund: Daniel Florea

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente