joi, martie 28, 2024
AcasăSportLocalExamen de centură la karatiștii de la Samuraiul

Examen de centură la karatiștii de la Samuraiul

Marți seara în sala de sport a Sc. gen. Lucian Blaga din Micro 17 karateka de la Cs Samuraiul au avut de trecut un dificil examen de centură, iar majoritatea sportivilor reușind să treacă testul cu brio, puțini dintre ei l-au picat, aceștia însă  vor fi reexaminați la următoarele antrenamente.
Examenul a fost cu începere de la ora 18, iar timp de o oră în împrejurul școlii se putea auzi foarte bine strigătul de lupta „kiai” al karatiștilor de la Samuraiul. Emoțiie au fost mari, fiindca participanți au avut de trecut, pe lângă un test tehnic și fizic și o parte scrisă, în care aveau de răspuns la mai multe întrebări.
„Avem niște copii deosebiți și putem spune că viitorul Karateului sătmărean este pe mâini bune”, a declarat președintele-antrenor Magos Robert. Cel care are centura neagra 6 dan, un grad foarte ridicat. Examinarea sportivilor a fost făcută de către Magos Robert și Filer Ivan.
Dintre toți participanți următorii karateka au promovat examenul:

-centura albena-Kira Ayan,kovacs Mate,Kiss Aron,Olosuteanu Andrei,Nimigean Carina

-centura protocalie-Heil Dominik,Dragos Vlad,

-centura verde-Ardelean Darius,Magos Robert Patrick,Kovari David

-centura albastra-Marton Robert

-centura maro-Circiu Patrick

Totodata s-a făcut și  o demonstrație de kata-echipe formată din Pop Laura, Kovacs Otto, Burya Patrick, Lemak Hanna, Bozintan Raul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente