sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportNationalExplicația formei slabe a lui Alibec

Explicația formei slabe a lui Alibec

Denis Alibec este de nerecunoscut în acest sezon al Ligii 1, în care nu a reușit încă să marcheze. Forma slabă a atacantului de 26 de ani a fost pusă pe seama problemelor medicale pe care le are. Din punctul de vedere al lui Ianis Zicu, singura soluție o reprezintă operația.

 

După derby-ul cu Dinamo, câștigat cu 1-0, directorul sportiv al lui FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că Alibec, jucătorul pentru care Gigi Becali cere 10 milioane de euro, suferă din cauza unei pubalgii.

 

„Are probleme medicale, care îl împiedică să se prezinte în cea mai bună formă. Are o pubalgie. Întrebați fotbaliștii care au suferit de așa ceva, să vedeți cât de îngrozitoare e afecțiunea asta. Nu-l lasă să-și facă jocul”, a spus Stoica.

Ianis Zicu a avut aceeași afecțiune și spune că pentru Alibec există fie varianta operației, fie cea a unei pauze totale de câteva luni.

 

„Eu am avut pubalgie și știu foarte clar. Dacă nu te operezi și stai cât trebuie sau dacă nu stai în totalitate 3-4 luni, nu o să-ți treacă niciodată. Ai impresia că ești bine după două-trei săptămâni, intri, dar nu poți face niciun lucru 100%”, a declarat Zicu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

 

Fostul internațional a precizat că problemele medicale pe care le are Alibec îi anulează practic toate punctele forte. A oferit și un exemplu.

 

„El este un jucător care proteja foarte bine mingea. Am văzut cu toții în ultimele sezoane. Acum, pierde aproape toate duelurile cu fundașii adverși tocmai din acest motiv, din punctul meu de vedere”, a explicat Zicu.

 

„Alibec face antrenament separat, face alergări ușoare de două zile. Sperăm să îl avem cât mai devreme la echipă”, a spus tehnicianul vicecampioanei.

 

 

sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente