joi, martie 28, 2024
AcasăSportLocalGolgheterul Olimpiei, Dumitru Muntean, a plecat la UTA

Golgheterul Olimpiei, Dumitru Muntean, a plecat la UTA

 

Golgheterul Olimpiei în turul sezonului din liga a II-a, Dumitru Muntean, și-a reziliat contractul cu Olimpia Satu Mare și a semnat un contract cu una din adversarele echipei sătmărene, UTA Arad. Acolo, „Hagi”, cum este poreclit, va fi coleg cu un alt sătmărean și fost jucător al Olimpiei, portarul Bogdan Miron.

 

Era cunoscut faptul că mijlocașul sătmărean nu este mulțumit cu situația financiară actuală de la club, acesta având mai multe salarii restante și și-a dorit să plece de la Olimpia.

 

”Ne bucurăm să anunțăm transferul lui Muntean, un fotbalist cu evoluții extrem de sigure și constante,  cu calități ofensive excelente, deși ocupă posturi în defensivă. A fost dorit de staff-ul nostru tehnic, jocul său se pliază perfect pe ce ne dorim acum  la UTA”, a transmis Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

 

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiție precum UTA. Sper să fie un pas înainte pentru mine și aștept să demonstrez în teren ceea ce pot. Obiectivul meu personal este la fel ca al echipei, promovarea în prima ligă”, sunt primele cuvinte ale lui Muntean în calitate de echipier al UTA-ei.

 

Dumitru Muntean, care poate juca atât ca fundaș lateral cât și ca mijlocaș de bandă, s-a născut pe 26 octombrie 1989, la Satu Mare. A debutat la seniori în liga secundă pentru FC Silvania, unde a jucat între 2009 și 2011 (12 meciuri – 1gol). În perioada 2011-2013 a jucat la Luceafărul Oradea (41 de meciuri). Din 2013 a îmbrăcat tricoul Olimpiei Satu Mare (90 de meciuri). În turul actualei stagiuni a înscris 8 goluri.

 

Vlad Bujor spre Sfântu Gheorghe

 

 

Atacantul Vlad Bujor este un alt sătmărean care va schimba cel mai probabil echipa în această iarnă. După ce în pauza competițională a sezonului trecut a semnat cu Botoșani, iar în vara a trecut la Foresta Suceava unde a prins doar 473 de în 17 meciuri și reușind să înscrie doar patru goluri, Bujor se va despărți de Foresta și sunt șanse să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

”Am avut ceva oferte și din liga 1 dar aș înclina să merg la Sfântu Gheorghe. Încă nu am semnat nimic , mă voi decide zilele acestea” ne-a spus Vlad Bujor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente