joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportNationalMoruțan: ”Vreau să demonstrez că n-am fost luat de Steaua doar pentru...

Moruțan: ”Vreau să demonstrez că n-am fost luat de Steaua doar pentru a îndeplini dorința cuiva!”

Olimpiu Moruțan (18 ani) a semnat cu FCSB în decembrie, dar abia din vară se va alătura lotului coordonat de către Nicolae Dică. Mijlocașul va mai evolua până la finalul sezonului în tricoul celor de la FC Botoșani, dar nu va avea drept de joc contra roș-albaștrilor, deși și-ar fi dorit asta. Aflat cu moldovenii în cantonament, în Antalya, fotbalistul a vorbit, pentru prima dată, mai pe larg despre noua provocare a carierei sale.

”Vreau să demonstrez că sunt fotbalist bun și că n-am fost luat de Steaua doar pentru a îndeplini dorința cuiva! Vreau să muncesc și să arăt că sunt un băiat bun. Nu m-am gândit la ce presiunea va fi asupra mea. Normal este să-mi fac treaba până la vară la FC Botoșani, să dau totul pentru echipa mea și să arată că sunt fotbalist”, a spus Moruțan, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Internaționalul, care are stipulată în contract o clauză de reziliere, în valoare de 70 de milioane de euro, a mai spus că n-a apucat să vorbească prea mult cu Golofca despre bucureșteni, dar nu se teme că va plăti și el tribut pentru ”tentațiile” Capitalei.

”N-am vorbit detalii cu Golofca despre Steaua, doar mi-a spus că voi întâlni un grup frumos, unit, dar fiecare se integrează diferit. Eu vreau  să mă gândesc exclusiv doar la fotbal, pentru că la vârsta mea trebuie să fiu focusat numai pe carieră. Nu mă sperie Bucureștiul, dimpotrivă. Vreau să vin să demonstrez că sunt mai bun de la zi la alta”, a mai spus Moruțan, care a continuat: ”Dar, eu țin cu Steaua și îmi doresc să câștige campionatul.”

Evident, Moruțan a fost invitat la un exercițiu de imaginație și a fost întrebat dacă este conștient de faptul că va fi mereu supus presiunii exercitate din partea patronului Gigi Becali.

”Dacă o să-mi fac treaba pe teren, n-o să am probleme cu dânsul. Da, vor mai fi și meciuri proaste și o să încerc să nu am treabă cu ce spune domnul Gigi Becali, să mă concentrez doar la fotbal.  Trebuie să fiu conștient că vin la cea mai mare echipă din România”, a mai spus Moruțan.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente