sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportNationalMulțescu: Am acceptat imediat provocarea de a reveni acasă

Mulțescu: Am acceptat imediat provocarea de a reveni acasă

multescuTehnicianul Gheorghe Mulțescu, care a semnat un contract cu FC Dinamo pentru o perioadă de un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon, a declarat că a acceptat imediat provocarea de a reveni „acasă”, aflându-se la al patrulea mandat ca antrenor la formația „alb-roșie”.

„Dinamo reprezintă o mare parte din viața mea și am acceptat imediat provocarea de a reveni acasă după 5 ani. Sunt foarte încrezător că vom forma o echipa competitivă în fotbalul românesc! Filozofia mea de tehnician este jocul ofensiv, o caracteristică de bază a marilor echipe pe care Dinamo le-a avut de-a lungul istoriei. Ca antrenor, încep al patrulea mandat la Dinamo, dacă ținem cont și de sezonul 1984-1985, când am fost secundul lui Cornel Dinu. Sper să desăvârșesc tot ce s-a încercat în ultimul timp: întinerirea lotului, reconsiderarea jocului dinamic, reconstrucția acestei echipe. Împreună cu toți dinamoviștii, suporteri din toată țara, jucători, antrenori, conducători, trebuie să readucem echipa în fruntea clasamentului”, a declarat Gheorghe Mulțescu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro , după semnarea contractului cu FC Dinamo.

Gheorghe Mulțescu îi va avea ca antrenori secunzi pe Yuksel Yesilova și Daniel Timofte, antrenor cu portarii fiind fiul tehnicianului, Cătălin Mulțescu.

sursa:mediafax.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente