miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportLocalOlimpia a debutat cu o victorie în noul sezon

Olimpia a debutat cu o victorie în noul sezon

IMG_1768FC Olimpia a debutat sâmbătă în noul sezon din Liga a II-a a fobtalului românesc cu o victorie împotriva celor de la Metalul Reșița. Însă Metalul Reșița, o echipă plină de junior, care vineri au aflat doar vineri că vor lua parte la debutul noului sezon.

 

Cu un staff doar cu 11 jucători și un antrenor care au făcut deplasarea la Satu Mare, oaspeții nu au avut multe de spus. În prima repriză Olimpia a fost echipa care a dominat jocul, iar adversarii au fost periculoși și ei când i-au prins pe sătmăreni pe contraatac.

 

Până la gol, Olimpia a avut câteva ocazii mai periculoase, ratate de Faur, Rus sau Munteanu. Vasile Pop, noua achiziție a galben-albaștrilor, s-a distrat în nenumărate rânduri cu adversarii, pasând în careu însă nu s-a fructifizat nimic.

 

În minutul 35 Munteanu a luat o acțiune pe cont propriu a driblat apărarea adversă în stil de mare jucător și l-a învins pe portarul advers. Apoi, același Munteanu patru minute mai târziu, a repetat acțiunea și a reușit dubla.

 

La pauză scorul a fost de 2 la 0 pentru Olimpia, după o primă repriză în care și oaspeții au avut șansa lor.

 

În a doua repriză, Vasile Pop și-a continuat jocul perfect făcut și în prima repriză și la finalul unei acțiuni pe cont propriu acesta și-a încoronat prestația cu primul gol oficial marcat pentru Olimpia în minutul 67.

 

Două minute mai târziu, Faur primește o pasă în fața porții și înscrie pentru 4 la 0. Takacs îi i-a locul lui Rus și în minutul 76 înscrie și el cu o boltă peste portar și închide tabela la 5-0.

 

Faur a avut în picior șansa de a reuși dubla, scapat din nou singur cu portarul, însă acesta a vrut să înscrie cu un șut plasat la colțu lung chiar sub transversal, dar din păcate pentru atacant mingea a lovit bara.

 

În cea de-a doua repriză, tinerii adversari au arătat faptul că au fost convocați pentru acest meci târziu, lipsa lor de pregătire fizică și că au ajuns noaptea târziu, oboseala arătându-se prezentă. Aceștia au rămas și în 10 oameni deoarece un jucător nu a mai putut continua și nu au avut rezervă.

 

 

Olimpia: Anca-Trip- Ciul Adrian, Mureșan Florin, Onicaș Mihai, Iuhaș Cosmin- Krausz Raul, Rus Romariu, Muntea Dumitru, Pop Vasile, Kanalos Tony- Faur Bogdan

Rezerve: Preda Andrei, Nanou Tonnessea Brice, Heil Valter, Villand Robert, Takacs Rareș, Bura Cosmin, Erdei Carlo

Antrenor: Andone Bogdan

 

Au mai evoluat: Takacs Rareș, Villand Robert și Heil Valter

 

Metalul: Radu Alexandru- Matei Eugen, Anghel Codruț, Nedelcu Gabriel, Ciobanu Mihai- Buduroi Robert, Ghimis Teodor, Ilie Andrei, Iorga Ionuț, Buzdugan Darius- Chira Robert

Rezerve: –

Antrenor Dumitru George

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente