joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportLocalOlimpia a remizat în Banat

Olimpia a remizat în Banat

olimpia_poliOlimpia a jucat sâmbătă, cu începere de la ora 15 în deplasare la ASU Politehnica Timișoara. Meciul nu s-a disputa pe teren Dan Păltinișanu, ci la o arena din orașul Timișoara cu un teren destul de prost, chiar și timișorenii recunoscând acest lucru, această partidă a contat pentru etapa a 13-a din cadrul Ligii a II-a, scorul final fiind 1 la 1.

 

Olimpia a jucat mai bine de o jumătate de meci cu un om în plus, însă aceștia nu au reușit să se impune, deși au intrat la cabine cu avantaj pe tabelă, dar și cu un om în plus. Silviu Pană reușind să înscrie pentru Olimpia încă din minutul 3.

Iar Bilia a văzut al doilea cartonaș galben în prelungirile primei reprize și a fost trimis mai repede la cabine.

Partida nefiind televizată nu am putut să urmărim jocul echipei sătmărene, însă cert este că în repriza a doua, în minutul 51 Mădălin Stancu a readus egalarea pentru timișoreni.

După această etapă, Timișoara își păstrează locul 18, iar Olimpia face 24 de puncte și pierde locul 6 din clasament, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins în deplasare la ACS Berceni și a fâcut 25 de puncte.

Acest punct obținut de Timișoara sunt primele puncte obținue după trei eșecuri consecutive, în care aceștia nici nu au reușit să marcheze. Mădălin Stancu a reușit să înscrie pentru aceștia astăzi, din lovitură liberă, acesta declarând că speră să continuie să înscrie și să mai prindă primul 11.

 

Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Aiud); Asistenți: Marius Florin Badea (Râmnicu Vâlcea) și Adrian Mărginean (Aiud).

 

► ASU Poli: Gkakos – Taub, Gălan, Bilia, Motreanu – Stancu – Ghinescu, Birău, Constantinescu, Teuț – Bădăuță

Rezerve: Mitrea, Telescu, Blănaru, Dănăricu, Mărgărit, Todorov, Giuricici

 

► Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Heil, Mureșan, Iuhaș – Onicaș – Rus, Pană, V.Pop, Munteanu – Kanalos

Rezerve: Șuta, Tudoran, Erdei, Faur, Krausz, Feier, Villand

Antrenor:Bogdan Andone

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente