marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportLocalOlimpia, blocată și ea la Oradea. FC Bihor își continuă parcursul bun...

Olimpia, blocată și ea la Oradea. FC Bihor își continuă parcursul bun din retur

olimpiaLa capătul unui joc echilibrat, FC Bihor a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-0, în fața echipei Olimpia Satu Mare, în etapa a 19-a din Seria a II-a a Ligii a II-a. Meciul, care s-a desfășurat la Stadionul Iuliu Bodola, nu a consemnat prea multe ocazii de poartă, cele două echipe mulțumindu-se să nu primească gol și nu au riscat prea mult.

Prima ocazie a jocului a fost consemnată în minutul 18, când Bujor, de la Olimpia, a șutat plasat de la opt metri, pe jos, dar Fildan s-a întins și a respins în corner. Apoi, în minutul 27 R. Rus a șutat din unghi, din dreapta, dar pe lângă poartă.

De prin minutul 30 FC Bihor a început să controleze jocul ceva mai mult, să combine mai mult, dar tot fără ocazii. În minutul 34 totuși, A. Ludușan a expediat un șut de la 20 de metri, dar a reținut portarul Anca Trip. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, astfel că scorul primei reprize a fost 0-0.

În partea a doua, partida a continuat de aceeași manieră echilibrată și fără multe ocazii. Totuși, orădenii par ceva mai periculoși. Astfel, în minutul 60, Sorian a executat periculos o lovitură liberă de pe stânga, doar că nimeni dintre coechipierii săi nu s-a aflat în careul mic, mingea trecând prin fața porții în afara suprafeței de joc. Apoi, în minutul 72, nou intrat în joc, Zs. Lukacs a obținut o lovitură liberă la 17 de poarta Olimpiei. A executat același Sorian, dar, din nou, pe lângă poartă.
olimpia2
FC Bihor era totuși să marcheze, în minutul 73, când centrarea lui Letan, de pe stânga, a fost reluată cu capul din șapte metri de Cigan, puțin pe lângă poartă. De partea cealaltă, în minutul 79, Sălăgeanu l-a întins bine pe portarul orădean, cu un șut la colțul lung de la marginea careului, dar Fildan a scos în corner.

Deși pe final de joc, oaspeții au încercat să atace mai mult, nu au reușit să pună pericol pe adversar, iar meciul s-a încheiat cu scorul alb, de 0-0, un rezultat care mulțumește ambele echipe, care au cucerit, astfel, câte un punct din această etapă.

FC Bihor: Fildan – Mihuț, Fl. Lazăr (cpt.), Bactăr, Letan – Țoca (Haș ’64), Ember (Ban ’80) – Ludușan (Sz. Lukacs ’67), Sorian, Andor – Cigan
Rezerve neutilizate: Sălăjan – Pascariu, Zanardini, N. Lorincz
Antrenor: Călin Cheregi

Olimpia Satu Mare: Anca-Trip – D. Muntean, Onicaș, Heil, Iuhas (cpt.) – Svarczkopf, Selagea – Bic (Micaș ’67), Faur (Sălăgeanu ’46), R. Rus – Bujor (Feier ’60)
Rezerve neutilizate: Șuta – M. Ioniță, Mărkuș, Cădar
Antrenor: Tiberiu Csik

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente