joi, martie 28, 2024
AcasăSportLocalOlimpia doar remiza la primul meci pe teren propriu

Olimpia doar remiza la primul meci pe teren propriu

Olimpia a disputat sâmbătă prima partida oficială pe teren propriu din acest nou sezon de Liga a II-a și a primit vizita celor de la Academica Clinceni.

 

Sătmărenii au început bine jocul, iar în minutul 2 aveau deja posibilitatea de a deschide scorul, prin Cubaș, cu o lovitură de cap, dar a trimis balonul cu peste poarta, iar câteva minute mai târziu, Duruș a șutat din lateral la rădăcina barei, însă Niga a reușit să respingă.

 

Oaspeții au avut o singură ocazie mare prin Valentin Mihai (min 13) care liber la zece metri de poartă a trimis peste.

 

 

În minutul 25 Lusamba are o acțiune personală,   face doi pași în careu și marchează cu un șut plasat, la colțul lung, pe jos, lângă bară.

 

 

În repriza secundă Olimpia nu a mai pus probleme, iar oaspeții au preluat controlul asupra jocului.

 

 

În minutul 79  mare ocazie a oaspeților, la o lovitură de cap a lui Mihai Ion portarul Muntea respinge de sub transversală.

 

În minutul 86 oaspeții au reușit să egaleze,  fundașul Matei trimite o minge lungă în terenul advers, Constaninescu preia și lobează peste portar. O egalare meritată, pentru că oaspeții au dominat copios repriza secundă.

 

 

După ce s-au văzut egalați, galben-albaștrii au căutat poarta adversă dar fără niciun rezultat pe tabelă, jocul încheindu-se la egalitate, 1-1.

 

►Olimpia:  Fl. Muntean – C. Brata, R. Rus (min.75 Villand), Cubas (min.73 Cocian), Duruș – Fl. Mureșan – B. Miholca (min.63 Jurj), Ben Khalifa, C. Munteanu (cpt.) – Lusamba, Fl. Achim
Rezerve: B. Dacălu – V. Pop, Bura, Cocian, Villand, Jurj, Szasz
Antrenor: Tibor Selymes

 

►Academica: Niga – Samson, B. Matei, C. Pulhac, I. Tătaru – Al. Lazăr (min.52 Balagiu), Barbu – V. Mihai(min.36 Mihai Ion), C. Constantinescu (cpt.), Văduva (Min. 52 Costin) – Gliga
Rezerve: Ureche – C. Gheorghe, Găină, M. Ion, Șandru, Balgiu, B. Ilie
Antrenor: Erik Lincar

 

„Cred că am început meciul foarte bine. Am avut 35-40 de minute bune în care ne-am creat ocazii, în care am marcat. Adversarul nu știu dacă și-a creat ocazii decât unde am greșit noi. În a doua repriză cei doi juniori careu au intrat nu au făcut efortul pe care l-au făcut primii doi în prima repriză și din păcate jocul ușor ușor a scăzut. Suntem o echipă tânără, oscilații avem și tot timpul am avut. Anul acesta e de a crește și a construi o echipă și când construiești nu poți tot timpul să câștigi meci de meci. Trebuie să ne obișnuim să continuăm să dăm randament, nu 30 de min sau o repriză și să creștem să dăm tot meciul. Trebuie răbdare.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibi Selymes.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente