joi, martie 28, 2024
AcasăSportAstazi incepe Trofeul Sătmarului la volei pe plajă

Astazi incepe Trofeul Sătmarului la volei pe plajă

Un eveniment sportiv de anvergură va avea loc începând de joi, 6 august, la Satu Mare. Platoul din Centrul Nou va găzdui Trofeul Sătmarului la volei pe plajă. De joi și până sâmbătă vom vedea la lucru cele mai bune echipe din țară dar și de peste hotare.

volei sm” Marți seara vom avea în mare parte confirmarea echipelor participante și vom putea stabili programul. Sper să fie un spectacol de calitate de altfel voleiul pe plajă a crescut foarte mult ca imagine în ultimii ani și atrage publicul. Mi-aș dori ca sătmărenii să umple platoul din Centru Nou” a declarat organizatorul competiției, Adrian Pricop. Acesta a completat că deja de marți se va instala terenul în Centru Nou și că vor fi surprize pentru sătmărenii iubitori de volei.

Competiția este dedicată senioarelor, iar printre echipele înscrise în concurs vor fi și cel puțin două antrenate de Adrian Pricop, proaspetele campioane ale României la junioare, Beata Vaida și Adriana Matei. În funcție de numărul echipelor înscrise se va juca și între 4 și 6 august în calificări, iar partidele de pe tabloul de 16 se vor disputa în week-end. De remarcat că premiile totale ajung la 2000 euro!

Organizatori principali sunt Consiliul Județean, Primăria Satu Mare, Consiliul Local și CS ADEP Satu Mare. Turneul este unul de top și este inclus în calendarul FR de Volei. S-a dorit refacerea tradiției acestui sport la Satu Mare și a turneelor internaționale care, la începutul anilor 2000 umpleau platoul din Centrul Nou cu spectatori.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente