vineri, martie 29, 2024
AcasăSportNationalProbleme mari la U Cluj, un jucător a părăsit echipa

Probleme mari la U Cluj, un jucător a părăsit echipa

Gravenberchmetaegon_600x338Situație din ce în ce mai dificlă pentru Universitatea Cluj. Calificată în finala Cupei României, echipa ardeleană se confruntă cu mari probleme financiare. Jucătorii sunt neplătiți de 4 luni și Falub le-a transmis că pot pleca oricând doresc dacă nu se pot concentra doar pe ce se întâmplă pe teren.

Danzell Gravenberch, olandezul adus de George Ogăraru a fost primul jucător din echipa „Șepcilor roșii” care a abandonat corabia. Informația a fost confirmată pentru stiridesport.ro de către administratorul Vlad Munteanu.

„Gravenberch a plecat de capul lui fără niciun preaviz sau să stea de vorbă cu cineva. De altfel, el a fost singurul, dintre cei întrebați în vestiar dacă problema banilor nu le permite să joace sută la sută, care a ridicat mâna. Am constatat că nu mai era la prezența de sâmbătă, din câte am înțeles este ca și plecat din țară. Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, știu că exista și un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua niște măsuri” a declarat Vlad Munteanu.

Danzell Gravenberch a fost transferat de „Șepcile roșii” înaintea etapei a 6-a. Jucătorul în vârstă de 21 de ani format la Academia lui Ajax și a prins 22 de meciuri în tricoul formației clujene (17 în Liga 1, 4 în Cupa României și 1 în Cupa Ligii), timp în care a marcat un singur gol și dat doar o pasă decisivă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente