sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportInternationalReal a primit o ofertă de 100 de milioane de euro pentru...

Real a primit o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Ronaldo

Cristiano-Ronaldo-2013-HD-Wallpaper-Picture-Real-Madrid-10AS Monaco a pregătit o sută de milioane de euro și un salariu uriaș pentru superstarul portughez.AS Monaco, formație nou-promovată în Ligue 1, a cheltuit deja 130 de milioane de euro în această vară pe jucători și se pare că nu are de gând să se oprească aici.

Miliardarul rus a pus ochii pe Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist european al ultimilor ani, după ce i-a adus deja în Principat pe Radamel Falcao (60 milioane de euro), James Rodriguez (45 milioane) și Joao Moutinho (25 milioane).

Potrivit publicației britanice „The Independent”, gruparea antrenată de Claudio Ranieri se pregătește să facă o ofertă uriașă pentru Cristiano Ronaldo (28 de ani), golgheterul formației Real Madrid. O sută de milioane de euro – sumă care nu a mai fost plătită vreodată în istoria fotbalului pentru un jucător – sunt dispuși să plătească francezii pentru portughez.

Cristiano Ronaldo este deja cel mai scump fotbalist din istorie, Real achitând 94 de milioane de euro formației Manchester United în 2009 pentru transferul său.Se pare că salariul pe care Ronaldo îl va avea la Monaco va fi de 20 de milioane de euro, el urmând să devină cel mai bine plătit jucător din lume.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente