vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportNationalStanciu foarte aproape de un transfer în Turcia

Stanciu foarte aproape de un transfer în Turcia

Nicolae Stanciu va ajunge foarte probabil la Fenerbahce, în iarnă. Cel puțin asta e varianta presei din Turcia, care spune că jucătorul și-a dat acordul pentru a evolua pentru cea mai iubită echipă de pe Bosfor.

Stanciu ar fi avut însă posibilitatea de a pleca de la Anderlecht înaintea acestui sezon, pentru că, potrivit impresarului său, Anamaria Prodan, el ar fi avut o ofertă uriașă din partea celor de la Fenerbahce, care îi ofereau un salariu cu 150% mai mare decât cel de la Bruxelles.

Mijlocașul a privit această opțiune drept un pas înapoi și a vrut să arate că poate da randament în fotbalul mare. Acesta are însă șanse tot mai mici să evolueze sub comanda noului antrenor și cum Contra i-a pus în vedere să își găsească o formație unde să evolueze constant, și-a reconsiderat decizia. I-a transmis agentului său că e gata să dea curs ofertei lui Fener, dacă asta încă mai e de actualitate.

Stanciu va fi împrumutat la Fenerbahce„, titrează turcii de la Fanatik, pentru ca apoi, în interiorul știrii, să nuanțeze: impresarul mijlocașului le-a transmis oficicalilor lui Fener că fotbalistul e gata să accepte oferta, însă acum cluburile trebuie să se înțeleagă. Fener îl vrea doar sub formă de împrumut, din iarnă, pentru ca la finalul sezonului, în funcție de randament, să activeze clauza de cumpărare definitivă.

Numărul „10” român a decis să se despartă de Anderlecht. Managerul lui Stanciu, Anamaria Prodan, le-a transmis celor din conducerea lui Fenerbahce că mijlocașul e gata să dea un răspuns afirmativ. Staff-ul administrativ s-a consultat cu Aykut Kocaman (n.r. antrenorul echipei) și acesta le-a spus că are nevoie de întăriri în acea zonă. În aceste condiții, românul va ajunge sub formă de împrumut, în iarnă. Dacă Anderlecht refuză această variantă și vrea să îl transfere direct definitiv, cazul e închis pentru Fenerbahce„, mai notează sursa citată.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente