joi, martie 28, 2024
AcasăSportNationalStanciu gol și assist la primul meci ca titular

Stanciu gol și assist la primul meci ca titular

 

La primul meci ca titular în campionat din acest sezon, Nicolae Stanciu a răsplătit încrederea noului antrenor, Nicolas Alejandro Frutos. Mijlocașul de 24 de ani a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă, în victoria pe care Anderlecht a obținut-o în deplasare în fața lui Waasland-Beveren, scor 2-1.

 

Internaționalul român a înscris pentru 1-1, în minutul 75, și a reușit astfel primul gol stagional. Stanciu a marcat cu un șut frumos la colțul lung, după ce apărarea adversă a încercat să respingă, în urma unui corner.

 

A fost startul revirimentului pentru campioana Belgiei. După doar 7 minute, Anderlecht a trecut în avantaj, datorită golului marcat de Spajic. Fundașul sârb a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat de Stanciu.

Formația din Bruxelles, la care Alex Chipciu nu a evoluat, a obținut abia a treia victorie în actuala ediție de campionat, un parcurs care a dus la despărțirea de fostul antrenor, Rene Weiler.

 

În precedentele etape, Stanciu a fost folosit de cinci ori, niciodată ca titular. A jucat, însă, din primul minut în Supercupa Belgiei și în partida de Liga Campionilor cu Bayern Munchen.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente