vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportLocalSuporterii își arată nemulțumirea față de înfrângerea de la Cluj

Suporterii își arată nemulțumirea față de înfrângerea de la Cluj

Suporterii sătmăreni iși arată nemulțumirea și frustrarea față de felul în care antrenorul Zoltan Ritli a tratat meciul de la Cluj din cadrul Cupei României, acesta preferând să joace cu cadeți, în dauna celor cu experiență și care ar fi putut scoate un rezultat mult mai bun.

” Având în vedere strategia adoptată de conducerea tehnică a echipei la meciul cu Universitatea Cluj vă transmitem următorul comunicat:

Nu putem accepta ca un meci de o asemenea însemnătate pentru noi, suporterii, să fie abordat într-o asemenea manieră. Nu într-un meci de cupă pe una dintre cele mai frumoase arene din țară te apuci să experimentezi cu jucători fără jocuri în picioare. Nu poți să pornești, practic, un asemenea meci cu doi jucători în minus. Nu poți face asemenea experimente cu prețul imaginii Olimpiei. Pur si simplu acest lucru este inacceptabil. Știm că rolul suporterului este acela de a fi alături de echipă și la bine si la rău, dar atunci când răul vine din interior suporterii trebuie să ia atitudine. Suntem puțini, poate contăm prea puțin pentru unii, (au mai fost și alții) dar ne vom susține punctul de vedere: așa nu se poate. La meciul de sâmbătă cu Politehnica Timisoara noi, #VoluntariOlimpiști, nu vom mai fi acolo unde v-am obișnuit. Să vândă bilete cei care cred că știu mai bine decât oricine ce e bine pentru club. Să facă imagine clubului tot ei. De asemenea îi recomandăm domnului Istvan Merkli să demisioneze imediat pentru a nu compromite, involuntar, ideea de suporter la conducerea clubului. Cu speranța că veți înțelege supărarea noastră, vă mulțumim pentru atenția acordată. #VoluntariOlimpiști  „

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente