miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportLocalUn fundaș sătmărean la Steaua

Un fundaș sătmărean la Steaua

FCSB vrea să își facă o Academie după modelul Hagi, astfel că a reușit să transfere un alt fotbalist talentat. Eric Dudaș este un fundaș central de mare perspectivă și vine la echipa roș-albastră de la LPS Satu Mare.

 

În plină criză de fundași, Larie și Bălașa fiind singurele variante de meserie pentru acea zonă, FCSB s-a întărit cu un fotbalist de mare viitor pe acel post. În vârstă de 17 ani, Eric Dudaș nu va fi în acest sezon o soluție pentru echipa mare, însă specialiștii sunt convinși că într-un an-doi el poate să prindă fără probleme lotul antrenat acum de Dică.

 

Format la LPS Satu Mare, Dudaș a fost atent monitorizat în ultima perioadă de departamentul de scouting al roș-albaștrilor. A dat chiar probe de joc și a entuziasmat, fiind reținut de FCSB.

 

Extrem de serior, Eric are și un fizic impresionant, astfel că fostul său antrenor e convins că va face mai devreme sau mai târziu pasul spre echipa mare a vicecampioanei.

 

„Eric a venit la noi din Vetiș în urmă cu ceva vreme. A fost titular sezonul trecut la juniorii U17. Este ambițios și muncitor. Are un fizic bun și este înalt, are în jur de 1,93 metri. Cred că se va impune la grupa lui drept titular”, a declarat Ștefan Gerstenmaier, antrenor la LPS Satu Mare, potrivit informația-zilei.ro.

 

 

sursa:digisport.ro

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente