joi, martie 28, 2024
AcasăSportLocalVictorie la limită pentru CFR Cluj

Victorie la limită pentru CFR Cluj

CFR Cluj a reușit prima victorie în ultimele 4 etape! Ciprian Deac i-a salvat pe ardeleni – a marcat singurul gol al meciului cu CSM Poli Iași.

Ciprian Deac a pus capăt crizei din Gruia! Mijlocașul lui CFR a reușit singurul gol al partidei cu CSM Poli Iași, iar ardelenii au bifat prima victorie în ultimele patru meciuri disputate în Liga 1.

Clujenii ar fi putut deschide scorul în minutul 30: Deac a reluat puțin pe lângă, după respingerea neglijentă a lui Kelava. Oaspeții au replicat prin Cioinac, dar Arlauskis a reușit să păstreze tabela intactă. Omrani a luat la țintă transversala din 6 metri, spre disperarea lui Dan Petrescu.

Deac a fost salvatorul clujenilor și l-a învins pe Kelava, după ce Păun trimisese în bară. Flavius Stoican a protestat vehement și a fost trimis în tribună.

Ieșenii au vrut să iasă de pe teren si au acceptat să reia meciul la limita celor 3 minute regulamentare. Oaspeții ar fi putut da lovitura în minutele de prelungire, însă Arlauskis s-a opus șuturilor lui Qaka și Mihalache.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente