joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportLocalVictorie mare pentru Unirea Tășnad

Victorie mare pentru Unirea Tășnad

Unirea Tășnad a primit vizita celor de la Universitatea Cluj în acest weekend în etapa a IV-a din liga a III-a și au reușit să îi învingă pe studenți cu scorul de 2 la 0, un rezultat superb putem spune, asta dat fiind faptului că clujenii au pretenții la promovare și o echipă plină de jucători cu CV-uri impresionante, printre care  Giurgiu, Goga, Florescu și pe bancă pe Marius Popescu sau Ioan Ovidiu Sabău.

 

Gazdele au deschis scorul prin Cădar, din lovitură de la „11” metri (13). Peste alte câteva minute, goalkeeperul Universității, Dinu, a ieșit de pe teren accidentat (19). În locul lui a intrat Albuț. Echipa lui Marius Popescu a ratat apoi două ocazii prin Dorin Goga (34, 36).

„U” Cluj a căutat drumul spre egalare și în repriza secundă, dar Unirea Tășnad și-a menținut avantajul de pe tabelă. Ba mai mult, Nagy a făcut 2-0 pentru sătmăreni la capătul unui contraatac (82).

Rezultatul final a fost 0-2 și Universitatea bifează primul eșec după un de invincibilitate. Ultima înfrângere a Universității Cluj datează din 4 iunie 2016, 1-3 la Unirea Tărlungeni, în ultima etapă a play-out-ului Ligii a 2-a.

Sezonul trecut, Universitatea Cluj a obținut 27 victorii și un singur egal în Liga a IV-a, câștigând la scor și meciurile din barajul de promovare (8-0 și 6-0 cu Lăpușul Târgu Lăpuș).

 

În actuala ediție din Liga a III-a, „alb-negrii” au înregistrat până la acest duel o victorie (4-0 la Unirea Dej) și o remiză (1-1 cu CFR 2). „U” Cluj s-a mai impus, totodată, în două partide din Cupa României (7-0 cu Voința Cetate și 5-1 împotriva Comunei Recea).

 

”U” Cluj ocupă locul 9 în Seria a V-a, cu 4 puncte, la 6 distanță de liderul Industria Galda. Unirea Tășnad este pe 8, cu 6 puncte.

 

Unirea: Băican- Ciul, Bălău, Moș, Bercean, Vădan- Dascăl, Parnău, Silaghi, Stanciu-Faur, Cadar. Rezerve-Cherecheș, Vereș, Bolba, Nagy, Moș, Silaghi, Chivari.
Antrenor: Marius Botan

 

“U” Cluj: Dinu – Takacs, Ionescu, Cordoș, Manu – Giurgiu (C), Florescu – Micaș, Goga, Lemac – Hațiegan.

Antrenor: Marius Popescu

 

sursa foto:universitatea cluj

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente