vineri, martie 29, 2024
AcasăSportLocalVineri a avut loc cea de-a IV-a ediție a “Întâlnirii gloriilor boxului...

Vineri a avut loc cea de-a IV-a ediție a “Întâlnirii gloriilor boxului sătmărean”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat vineri, 31 iunie, la cea de IV-a ediție a “Întâlnirii gloriilor boxului sătmărean”, alături de directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Ioan Ardelean.

Box (40)

Adrian Ștef a declarat cu acest prilej că va sprijini eforturile acestora de a revitaliza boxul sătmărean. “Îmi pare rău că boxul sătmărean nu mai are campionii de altădată, poate puțin e și vina noastră, a administrației publice locale. Dar, vreau să vă reamintesc că au fost ani în care secțiile de box de la Unio, Voința sau Sab Gomez au supraviețuit cu banii, e drept puțini, pe care i-au primit de la Consiliul Județean, că am fost de multe ori singurul sprijin pentru aceste cluburi. Știu că lucrați în condiții dificile și unul din motivele pentru care am venit aici e sa vedem cum putem revigora acest sport la Satu Mare. Pentru că potențial există, altădată campionatele județene de box erau competții foarte puternice și cred că muncind putem reînvia acele vremuri”, a spus Adrian Ștef.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat că dacă actuala generație de boxeri îi va lua ca model pe foștii campioni atunci vor obține și ei medalii. “Sunt emoționat să fiu, aici, în prezența atâtor legende ale sportului sătmărean. Este o emoție pe care, fără îndoială, o veți înțelege ușor. Sunt aici în sală oameni care câștigau medalii de aur, care au adus faimă boxului sătmărean, când eu nici nu mă născusem. Sunteți oameni deosebiți, adevărați campioni, sunteți adevărate modele pentru tânăra generație. Cu toții ați arătat, ca să mă exprim în termeni pugilistici, că nu contează de câte ori ești trimis la podea, contează de câte ori te ridici.Sunteți oameni care s-au sacrificat atâția ani, care au muncit din greu pentru medaliile pe care le-ați obținut, pentru medaliile pe care le-au obținut sportivii pe care i-ați antrenat.Sunt un om de sport și înțeleg cât de greu e sa faci performanță, mai ales într-un sport de contact cum e boxul. Câți pumni primești până să devii campion, până să culegi roadele muncii tale”, a afirmat Adrian Ștef.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente