vineri, martie 29, 2024
AcasăSportInternationalZlatan Ibrahimovic a revenit pe teren după 7 luni de absență

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren după 7 luni de absență

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren după șapte luni de pauză, spre bucuria suporterilor englezi. Mourinho l-a trimis în teren pe suedez în ultimul sfert de oră al meciului cu Newcastle.

 

În minutul 77 al meciului cu Newcastle, la scorul 4-1 pentru United, Zlatan a pus capăt celor șapte luni de absență, intrând în locul lui Martial. Francezul a egalat în minutul 37, după ce Gayle a deschis scorul în minutul 14. Smalling, Pogba și Lukaku au rezolvat meciul pentru „Diavoli”, care se mențin pe locul secund, cu un punct peste Chelsea. Manchester City e lider, după 12 etape, cu opt puncte avans.

Ibrahimovic s-a accidentat în sezonul trecut, în partida retur cu Anderlecht din sferturile Europa League. Suedezul s-a accidentat după sărit la minge în careul advers, iar la aterizare și-a dat genunchiul drept peste cap. Verdictul medicilor a fost ruptură a ligamentelor încrucișate. Martial a fost cel care l-a înlocuit atunci, jucător în locul căruia Ibra a fost introdus acum. Recuperarea atacantului în vârstă de 36 de ani a decurs incredibil. Medicii americani au rămas uimiți de condiția genunchiului, astfel că Ibrahimovic a revenit pe teren mult mai rapid decât s-ar fi așteptat oricine.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente